No place like it, really.Wat, nu al weg?Vanaf wanneer draait...De nieuwste staan bovenaan!Reviews sinds 1999Zoek op titel, acteur, trefwoord...Wie, Wat, Waar en Waarom?Er is nog zo veel meer!
Afleveringen direct downloaden? Klik hier
   

Ik moest meteen denken aan die Monty Python sketch over een mop die zo grappig is, dat iedereen die 'm leest zichzelf dood lacht.
Uit de review van Henry Fool.

filmtheater DVD bioscoop bios comedy humor actie thriller drama theater kunst cultuur

Colofon
Colofon

Tekst en techniek: Martijn Warnas (en ik ben te huur! Critic for hire! Honger!!! ;-) Mail me op

(Als deze link niet werkt: gewoon overtikken in je mailprogramma. Hij is beschermd tegen spamrobots.)

Met dank aan de Nederlandse Federatie voor de Cinematografie, Minerva Bioscopen, de Nederlandse distributeurs en Holland Nieuws, het magazine van de Hogeschool Holland. Ook dank aan Jeroen Huijsdens voor de connecties, Akos Batorfi voor de technische tips, Jack Boekema voor de reservepennen met de lampjes en Marco Snel voor de duizenden TV-tips.

The Movie Academy is redactioneel geheel onafhankelijk. De op deze site weergegeven meningen en commentaren zijn strikt persoonlijk.

Al het beeldmateriaal op deze site wordt gebruikt met toestemming van de auteursrechthouders. Het is niet toegestaan om (kopieŽn van) dit beeldmateriaal te gebruiken in andere media of voor persoonlijk gebruik, al dan niet op Internet, zonder voorafgaande toestemming van de betreffende auteursrechthouders, in Nederland vertegenwoordigd door de distributeurs van de films in kwestie. Warnas.net en The Movie Academy hebben deze toestemming.

Alle informatie op Warnas' Movie Academy is eigendom van Warnas.net en mag niet op een andere manier worden bekeken, verspreid, geciteerd of gebruikt dan door het bezoeken van deze website, behoudens schriftelijke toestemming van de maker, te bereiken via .

Printervriendelijke versie